Threading

Threading obrva – oblikovanje obrva koncem

THREADING se u praksi koristi najčešće za oblikovanje obrva. Prednosti threadinga nad ostalim metodama uklanjanja dlačica se ogledaju u tome što konac uklanja dlačice jednom čistom linijom, te je tako puno lakše i brže oblikovanje obrva.

Threadingom se osim oblikovanja obrva uklanjaju i dlačice na nadusnicamabradi, pa i cijelom licu. Mogu se tretirati dlačice duljine već od 1mm. Prilikom threadinga koristi se poseban konac od 100% pamuka i svile i ima antibakterijski film. Pamučna nit je upletena i valjana duž površine kože i u isto vrijeme plete dlake na konac, koji ih podiže i čupka iz korijena. To je preciznije od bilo koje vrste depilacije i omogućuje bolje i čistije linije, a nema osjećaja ljepljivosti od voska i krema.

Threading je mnogima bolja opcija i od depilacije voskom, jer nema osjećaja ljepljivosti i muke s odstranjivanjem ostataka voska. Također, ne odstranjuje se površinski sloj kože zbog čega koža ostaje glatka i mekana.

Većini žena ova metoda nije bolna, a s obzirom na to da se dlačice odstranjuju odjednom, puno kraće traje od klasične depilacije pincetom ili voskom.

“Ljepota je odlika tijela kako je vrlina odlika duše.” Ralph Waldo Emerson