Često postavljena pitanja

Da li imate solarij?

Nas salon u sklopu ima solarij centar, u kojem imamo tri solarija različite jačine, a uz naše redovno održavanje i servisiranje solarija omogućujemo Vam da dobijete perfekatn ten u kratkom roku i to sve sa povoljnom cijenom.

Sauna

-U ponudi imamo finsku saunu. Rezervišite termin za sebe i Vama dragu osobu i uživajte.

Koliko je potrebno tretmana laserskom epilacijom da se uklone dlake?

-Broj tretmana varira od osobe do osobe. Ovisi o više faktora (dlaka, koža…), u prosjeku negdje šest do osam tretmana, nakon toga se radi samo jedan preventivni tretman svakih šest do dvanaest mjeseci.

Koje masaže imate?

– u ponudi imamo klasične masaže u trajanju od 50min ili 60min, parcijalne masaže (30min), medicinske masaže, maderoterapija, sportska masaža, hot-stone i mnoge druge…

Koje vrste depilacija nudite?

-depilacije možemo raditi vosko, šećernom pastom ili se možete odlučiti na trajno uklanjanje dlačica (laserska epilacija). Također imamo i threading

Šta je HIFU tretman?

-HIFU tretman je najnovija i najnaprednija tehnologija u estetskim tretmanima a potreban je samo JEDAN tretman za postizanje nevjerojatnih rezultata.

Najdjelotvorniji je aparat u tretiranju opuštene kože lica, vrata i dekoltea te razbijanju masnih nakupina. Ono što je posebno potrebno istaknuti, da je ovo neinvazivan tretman koji zamjenjuje hirurške zahvate.

Nas salon je jedan od od rijetkih u BiH koji nudi ovu vrstu tretmana, vratim mladenački izgled svome licu a kod nas to možete uraditi uz najpovoljniju cijenu u regiji!

Da li imate tretmane lica?

-U našem salonu imamo tretmane mehaničkog čišćenja lica (mlijeko, piling, manuelno čišćenje, maska), tretmani lica mikrodermoabrazijom, ultrazvučnom špahtlom, voćnim kiselinama, laserski tretmani lica. Svi tretmani imaju cilj čišćenje lica od odumrlih stanica kože, viška sebuma, riješavanje pigmentacijskii mrlja te lifiting učinak…