HIFU Tretman


HIFU TRETMAN
je jedan od najmodernijih tretmana u svijetu od sada i u Bihaću. Naš salon je jedan od rijetkih u BiH koji nudi uslugu HIFU tretmana !

Punih 13 godina uspješnog rada je više nego dovoljno da možemo sa sigurnošću reći da smo odgovorni i kvalitetni u onom što radimo a posebno za klijete biramo i kupujemo kvalitetne i sigurne brendove.

Najbrža, neinvazivna i najdjelotvornija metoda za zatezanje, učvršćivanje i podizanje kože lica, vrata, dekoltea i stomaka. HIFU tretman je najnovija i najnaprednija tehnologija u estetskim tretmanima, a dovoljan je samo JEDAN tretman za postizanje nevjerojatnih rezultata.

Prvi rezultati se vide neposredno nakon tretmana, a krajnji rezultat se vidi nakon 60 do 90 dana, kada je formiran novi kolagen pa je koža čvršća, sjajnija, zategnutija, poboljšanog tonusa, mladenačkog izgleda, manjih pora.

Tretman bez bolova, nema igala, nikakve nelagode niti podljeve. Velika je prednost ovog tretmana što rezultati traju od jedne do dvije godine (ovisno o problematici koja se tretira), a u većini je slučajeva dovoljan samo jedan tretman. Uređaj koristi revolucionarnu tehnologiju fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta (High Intensity Focused Ultrasound) koja usmjerava ultrazvučne valove na određenu dubinu kože (1.5, 3.0, 4.5, 8, 11 i 13mm) ovisno o odabranoj sondi.

Mi smo uvijek u želji da ponudimo uspješne, a neinvazivne tretmane, trudili se da ponudimo samo najbolje na tržištu, pa tako HIFU tretman imamo već treću godinu gdje je aparat koji imamo najnaprednije tehnologije.

Uvjerite se zašto je HIFU tretman sve popularniji.

Kontaktirajte nas za više informacija i iskoristite definitvno najkvalitetniji tretman uz najpovoljniju ponudu u regiji.

“Želja za ozdravljenjem uvijek je bila pola zdravlja.” Seneka